BioHorizons Camlog biedt een informatief Corporate Forum over Immediacy met het CONELOG® Progressive-Line implantaat en een workshop gericht op weefselregeneratie  met NovoMatrix, het materiaal van de volgende generatie voor augmentatie van zacht weefsel.

Basel – 28 maart 2023. Het International Osteology Symposium 2023 wordt van 27 tot 29 april 2023 in het Spaanse Barcelona gehouden en zal vooraanstaande deskundigen op het gebied van regeneratie  bijeenbrengen en een boeiend programma bieden met in totaal 80 presentaties en 14 workshops onder de wetenschappelijke leiding van Drs. Pamela K. McClain en Istvan Urban. BioHorizons Camlog is Gold Partner en biedt twee educatieve programma’s aan de deelnemers.

Op donderdag 27 april 2023 geeft Dr. Ramón Gómez Meda (Spanje) inzicht in een nieuwe benadering van augmentatie van zacht weefsel rond implantaten met behulp van de NovomatrixTM -weefselmatrix. Hij zal dieper ingaan op de indicaties, technieken en klinische gevallen die augmentatie van zacht weefsel benadrukken om voorspelbare resultaten te bereiken met NovoMatrix; deelnemers kunnen profiteren van een hands-on training op varkenskaken om VISTA-, tunnel- en crestale incisietechnieken voor augmentatie van zacht weefsel te leren.

Later die dag zal Dr. Tomas Linkevicius (Litouwen) een Corporate Forum leiden, met een onderscheidende benadering van concepten voor Immediacy implantatie onder de titel “Turning contraindication for immediacy into indication”. Tijdens zijn presentatie kunnen de deelnemers bespreken waarom immediate  implantaatbehandeling vaak een optimale oplossing is en hoe de indicaties kunnen worden uitgebreid.

Deelnemers worden uitgenodigd om de BioHorizons Camlog op stand 3 te bezoeken en de brede portefeuille van innovatieve en holistische regeneratieve mogelijkheden  te ontdekken via de uitgebreide lijn van biomaterialen , waaronder botvervangende transplantaten (allogeen, porcine, bovine  en synthetisch), membranen (porcine, bovine  en synthetisch), reconstructieve weefselmatrices (porcine) en wondverbanden (bovine). BioHorizons Camlog is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van implantaten met een uitgebreid portfolio van biomaterialen waarmee tandartsen hun patiënten de best mogelijke behandeling kunnen geven.

Ga voor meer informatie naar www.biohorizonscamlog.com.

Over BioHorizons Camlog

BioHorizons en Camlog zijn toonaangevende leveranciers op het gebied van hoogwaardige tandheelkundige implantaten, herstelcomponenten, een uitgebreide lijn biologische producten en digitale oplossingen. Ze zetten zich in voor de ontwikkeling van wetenschappelijk bewezen producten en hoogwaardige voortdurende vorming.

De hoofdkantoren van BioHorizons en Camlog zijn gevestigd in de VS en Europa en dankzij de geografische posities kunnen de bedrijven op efficiënte wijze samenwerken met directe dochterondernemingen in Amerika en West-Europa, evenals hun volledige distributienetwerk in meer dan 90 landen over de hele wereld.

De bedrijven maken deel uit van Henry Schein, Inc., een onderneming die oplossingen biedt aan professionals in de gezondheidszorg via een netwerk van mensen en technologie. Met meer dan 22.000 Team Schein Members wereldwijd voorziet het netwerk vertrouwde adviseurs van Henry Schein meer dan 1 miljoen klanten wereldwijd van meer dan 300 gewaardeerde oplossingen die operationeel succes en klinische resultaten helpen verbeteren.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.biohorizonscamlog.com en www.henryschein.com.

Contactpersonen:
Stefanie Fleige
Director, Corporate Media Relations – EMEA
Telefoon: +49 172 6433 548
E-mail: stefanie.fleige@henryschein.de

Christina Ritchie
Head Marketing Communication Global Oral Reconstruction Group
Telefoon: +41 79 593 07 74
E-mail: Christina.ritchie@camlog.com