Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Studieclub Noord-Nederland

Studieclub Noord-Nederland

18 april om 19:00 21:45

18 april 2024
Aanvang 19.00 uur
Afsluiting 21.45 uur

Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202 PD Drachten

Hoe guided is guided surgery?

Geleide chirurgie is aanzienlijk geëvolueerd en heeft het medische landschap veranderd. Maar hoe guided is guided surgery eigenlijk? Dat is de vraag die artsen, onderzoekers en liefhebbers intrigeert. Tijdens deze studieclub zal Prof. Dr. Ali Tahmaseb ons door de nuances van deze transformatieve technologie leiden en licht werpen op de precisie, de vooruitgang en de impact op chirurgische resultaten.  

Het is onmogelijk om voorbij te gaan aan het belang van geleide chirurgie, niet alleen in het huidige medische landschap, maar ook bij het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg. Guided surgery 2.0, hoe overschrijdt het bestaande grenzen en zet het nieuwe maatstaven voor chirurgische procedures? 

Programma

19.00 uurInloop en ontvangst
19.20 uurOpening
19.30 uurDe huidige status van guided surgery
20.30 uurPauze
20.45 uurGuided surgery 2.0
Intercollegiaal overleg aan de hand van ingeleverde cassussen
21.30 uurVragen en discussie
21.45 uurAfsluitende borrel

Spreker

Drs. Ali Tahmaseb verliet Teheran in zijn tienerjaren en kwam naar België, waar hij in 1988 zijn tandheelkundige opleiding begon aan de Universiteit van Gent. Zijn belangrijkste onderzoeksgebieden zijn geleide chirurgie en navigatietechnieken, CAD/CAM, het beheren van extractieholtes, esthetische resultaten en geleide botregeneratie rond dentale implantaten. Hij is een vaak gevraagde spreker op nationale en internationale congressen en auteur/co-auteur van talrijke internationale publicaties. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met uw contactgegevens en uw BIG-registratienummer naar eddybastiaannet@camlog.nl